top of page
Boekenproject

Eén van de succesvolste manieren waarop RHEMA – naast de Bijbelscholen -  de geloofsboodschap uitdraagt, is via het uitgeven van een enorme collectie geloofsliteratuur. Wereldwijd zijn in de afgelopen decennia miljoenen boeken verspreid die voor ontelbare mensen een enorme zegen zijn geweest en nog steeds een zegen zijn. Veel boeken zijn gelukkig ook voor het Nederlandse taalgebied beschikbaar, maar er zijn nog heel veel titels niet vertaald en uitgegeven in ons land. En er komen jaarlijks nieuwe titels uit.

Boeken Hagin.jpg
Plannen

RHEMA Nederland zet zich ervoor in om deze boeken te vertalen en te verspreiden, niet alleen voor de studenten die we trainen, maar ook voor iedereen die honger heeft naar meer geloof. We hebben een vertaal- en correctieteam, dat momenteel met meerdere nieuwe titels bezig is. In de afgelopen jaren zijn al enkele titels beschikbaar gekomen, maar we hopen er daar de komende tijd nog heel wat aan toe te voegen. 

Help ons vertalen

Voor dit belangrijke werk zijn toegewijde en kundige vertalers en correctoren nodig, die in teamverband nieuwe titels gaan voorbereiden. Heb jij die bekwaamheid en wil je hierbij graag van dienst zijn, meld je dan aan via info@rhema.nl dan nemen wij contact met je op.

Draag bij!

Het spreekt voor zich dat er met het uitgeven en verspreiden van deze boeken kosten gemoeid zijn. Draag bij aan het financieren van dit fantastische project. Schaf onze reeds uitgebrachte titels aan en verspreid deze (zie de titels hieronder) of maak een specifieke donatie over voor dit project onder vermelding van ‘Boekenproject’.

Nieuwe titels
bottom of page